Finale wedstrijd Arendsen de Wolff Trofee 2017 op de Peelse

Zondag 15 oktober jl. hebben wij meegedaan met de landelijke wedstrijd Arendsen de Wolff Trofee gehouden op De Peelse.
We werden om 10.00 uur verwacht. Onder het genot van een kopje koffie en een gebakje, zaten wij op het terras heerlijk in het zonnetje.
Onze starttijd was 11.30 uur. Wij speelden tegen Thea en Jo uit Limburg. Tijdens het spel hebben wij genoten van de schitterende baan, nu vooral met zijn herfstkleuren,  de mooie waterpartijen en de moeilijke greens waren een uitdaging.
Na 18 holes te hebben gespeeld, werden wij op het terras ontvangen met drankjes en borrelhapjes. De prijsuitreiking werd gedaan daar Mevrouw Else Arendse de Wolff zelf ( 99 jaar oud). Helaas vielen wij niet in de prijzen. Na het nuttigen van onze warme maaltijd, was het weer tijd om aan de terugreis te beginnen. We kunnen
terugkijken op een schitterende dag op De Peelse.
Nico Nooij en Mary Maalman.