Geslaagde uitwisselingswedstrijden met Golfclub Westwoud

Eerder deze maand vond de uitwisseling van de HGC-senioren met die van Golfclub Westwoud plaats. In beide wedstrijden werd stevig om de punten geknokt. In de uitwedstrijd op 12 juli waren de spelers van Westwoud de besten. Hier speelde duidelijk het voordeel van spelen op de eigen baan een rol. Westwoud liet in totaal 513 punten noteren, tegen 465 voor de Heemskerkers. Van ons, uit 16 dames en heren bestaande team, liet Ans Rutgers een score van 35 punten noteren. Marijke de Groot en Hans Alblas eindigden met 34 punten en Ina de Lie, Piet de Lie en Frank Duits met 33 punten. Ans Rutgers sloeg een neary op hole 12 en Ina de Lie scoorde op diezelfde hole een birdie.

De thuiswedstrijd werd een week later gehouden. De samenstelling van de flights was nagenoeg hetzelfde als bij de eerste wedstrijd. De ontmoeting met oude bekenden werd erg op prijs gesteld en verhoogde de sfeer in de flights. De HGC-senioren haalden een nipte overwinning met 430 punten totaal, tegen 427 punten voor het team van Westwoud. Bij onze dames was Ina de Lie de beste met 33 punten, gevolgd door Marjolein de Jonge met 30 punten en Marijke de Groot met 26 punten. Bij de heren spande Frank Duits de kroon met 38 punten, gevolgd door Piet de Lie met 36 punten en Simon Zonneveld met 31 punten. Odd Wagner scoorde een neary op hole 8.

Op beide dagen was het schitterend weer en de nazit op het terras was een klein feestje. Alom werd genoten van de heerlijke koude drankjes, die vergezeld gingen van een paar lekkere hapjes. Een redelijk grote groep schoof daarna aan voor een gezamenlijke maaltijd . Kortom: beide dagen waren weer een succes en afgesproken werd dat volgend jaar weer de degens met elkaar zullen kruisen.

De winnaars van de thuiswedstrijd van de uitwisseling met Golfclub Westwoud.

Bekijk ook de foto’s in het foto-album van die dag.

Senioren Golfclub Westwoud andermaal te sterk voor HGC-senioren.

/
01-08-2019 - De winnaars van de thuiswedstrijd van de uitwisseling…

Afsluiting Winterseizoen 4 april 2019

/
42 senioren kruisten met elkaar op 4 april de golfclubs voor…

Seniorenochtend met een goede start van 2019

/
Ruim 40 senioren namen deel aan de traditionele Nieuwjaarswedstrijd…

Sinterklaaswedstrijd Senioren 29 november 2018

/
Het weer was niet echt aantrekkelijk om de baan in te gaan. Veel…

Afsluiting zomerseizoen competitie Seniorenochtend

/
En weer is er een zomerseizoen voorbij. Een mooie, warme en droge…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.