old grand dad

Old Grand Dad Club Heemskerk

De ‘Stichting Old Grand-Dad Club Nederland’ zoals de officiële naam van deze golfclub van golfende grootvaders luidt, doet, naast een ‘golfdagen voor grootvaders schenkingen voor ‘het bevorderen van sport, spel en beweging voor gehandicapte jeugdigen tot dertig jaar’. Iedere grootvader die lid is van O G D Club kan een project aandragen. Jaarlijks wordt meer dan 85 % van de binnengekomen donaties besteed aan kleine en grotere projecten.

De Heemskerkse afdeling telt ongeveer 50 leden. Dit is “aardig” maar gezien het aantal grootvaders dat ik regelmatig op de club tegen kom toch wat aan de lage kant. Meldt u dus aan een zorg er voor dat u via een geringe donatie jonge gehandicapte sporters instaat stelt hun sport te blijven uitoefenen. Meld u aan bij uw consul Frans Ossendorp f.ozzie.com@ziggo.nl of ga naar www.oldgranddad.nl

Op DONDERDAG 15 juni zal de Old Grand Dad wedstrijd worden gespeeld op de Heemskerkse Golf Club starten vanaf 12.00 uur.

Op MAANDAG 7 augustus zal de Landelijke Finale plaats vinden op de baan van de Heemskerkse Golf Club.

Uw Clubconsul

Frans Ossendorp