old grand dad

Old Grand Dad Club Heemskerk

De Heemskerkse Golf Club is dit jaar gastheer voor de Landelijke Finale Wedstrijd van de Stichting Old Grand Dad Nederland. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op maandag 7 augustus 2017.

Datum van de clubwedstrijd zal nog worden bekend gemaakt.

De Stichting Old Grand Dad Club Nederland is een club van Golfende Grootvaders die zich inzetten voor de gehandicapte jeugd. Donateurs brengen jaarlijks een bedrag bijeen waarmee sportprojecten voor gehandicapte sporters mede worden mogelijk gemaakt. Iedere donateur kan een project aandragen. Dit zal bekeken worden en indien het voldoet zal een financiële bijdrage geleverd worden. Tussen de 85 en 90 % van de donaties worden jaarlijks uitgekeerd aan de diverse projecten. Het gaat hierbij om zowel kleinere bijdrage als wat grotere. Kijkt u eens op de website van de stichting www.oldgranddad.nl

De Heemskerkse Golf Club telt op dit moment 52 leden en vertegenwoordigt met dit aantal minder dan 1% ( een procent ) van het landelijke aantal donateurs. Ook gezien de leeftijd opbouw van onze club is het aantal aan de lage kant. Hoe meer donateurs hoe meer projecten er gesteund kunnen worden. Ook is het zo dat hoe meer donateurs hoe meer spelers kunnen worden afgevaardigd naar de Regio Finales en hoe groter de kans op deelname aan de Landelijke Finale.

Maar naast het spelen van de wedstrijden gaat het er om jeugdige gehandicapte sporters die er minder goed voorstaan dan wij in de gelegenheid te stellen ook hun sport te blijven uitoefenen. Dit is soms met geringe financiële steun, die bij andere instanties niet te verkrijgen is, vaak al mogelijk.

Voor nadere informatie kunt u contact op nemen met de Clubconsul van de Heemskerkse Golf Club en wel Frans Ossendorp f.ozzie.com@ziggo.nl

Clubconsul

Frans Ossendorp