Seniorenochtend met een goede start van 2019

Ruim 40 senioren namen deel aan de traditionele Nieuwjaarswedstrijd waarmee de eerste Seniorenochtend van 2019 werd geopend.

De 9-holes all tee wedstrijd werd gewonnen door het team Ellen Vermeulen en Odd Wagner met 22 punten (m/c). Op de tweede plaats eindigde het team Cor Wielenga en Bart van Wichem. Ook op de PAR3-baan werd gespeeld. Ruth Vermeulen legde beslag op de eerste plaats met 16 punten.
Tijdens de lunch werden de balletjes uitgereikt aan de weekwinnaars over de periode oktober – december 2018.
Ook werd de winnaar bekend gemaakt van de Wim ter Braak Trofee 2018. Dit is een klassement dat loopt van 1 januari tot en met 31 december, gebaseerd op het gemiddelde resultaat over 9 holes. Dit jaar was de trofee voor Harry van Kaam met een gemiddelde van 15,3 punten. Hiermee verdiende Harry ook een uitnodiging voor deelname aan de Heemskerkse Masters 2019.

De lunch was weer als vanouds geanimeerd en de aanwezigen lieten zich de erwtensoep en bruine bonensoep met roggebrood en spek goed smaken. Namens de hele Seniorencommissie sprak voorzitter Peter de Groot de wens uit dat iedereen een gezond en plezierig golfjaar mag beleven.
Wedstrijdleider Frans Ossendorp maakte de deelnemers erop attent dat bij voldoende deelname ook elke donderdagochtend op de PAR3-baan een wedstrijd wordt gespeeld. In het afgelopen jaar heeft een aantal senioren vanwege leeftijd of fysiek ongemak besloten om hun lidmaatschap voor de grote baan om te zetten naar een lidmaatschap voor de PAR3-baan. Frans heeft aan deze leden een e-mail gestuurd met de namen van de PAR-3 spelers. Hij deed de suggestie om onderling afspraken te maken om te spelen en een flight te vormen. Zodoende kan er toch in wedstrijdverband met elkaar gespeeld worden en kan er een klassement worden aangemaakt. Bovendien blijft het sociale aspect van de donderdagochtend ook voor deze leden behouden. Inschrijven voor de PAR3-wedstrijd kan ook via EGolf4U.


Ellen Vermeulen en Odd Wagner, winnaars van de Nieuwjaarswedstrijd.


De Wim ter Braak Trofee, die in 2018 werd gewonnen door Harry van Kaam.

Old Grand Dad Stichting

/
De Stichting Old Grand Dad geeft financiële ondersteuning aan…

Seniorencommissie: Traditionele start 2020

/
Traditionele start 2020 Seniorenochtend Op 9 januari…

Senioren Golfclub Westwoud andermaal te sterk voor HGC-senioren.

/
01-08-2019 - De winnaars van de thuiswedstrijd van de uitwisseling…

Afsluiting Winterseizoen 4 april 2019

/
42 senioren kruisten met elkaar op 4 april de golfclubs voor…

Seniorenochtend met een goede start van 2019

/
Ruim 40 senioren namen deel aan de traditionele Nieuwjaarswedstrijd…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.