old grand dad

Stichting Old Grand-Dad Club

De stichting Old Grand-Dad is een groep Golfende grootvaders die via het doneren van een jaarlijks bedrag gehandicapte jeugd steunen. Ieder lid van de Heemskerkse Golf Club mag via de Clubconsul een project aandragen. Waar een en ander aan moet voldoen kunt u vinden op www.oldgranddad.nl onder protocol projecten.

De Heemskerkse Golf Club heeft op dit moment 50 Grootvaders die lid zijn van de Stichting  Old Grand-Dad Club. Een leuk aantal maar gezien het aantal golfende grootvaders valt dit toch eigenlijk een beetje tegen. Nu mogen wij 5 leden afvaardigen naar de regio finale maar hoe meer leden hoe meer afgevaardigden wij mogen sturen. Vandaar mijn oproep: Meld u aan als donateur en zorg op die manier dat wij meer steun kunnen verlenen aan de gehandicapte jeugd. 85% van uw donatie wordt uitgekeerd aan projecten.

U als donateur heeft recentelijk het jaar verslag en voor de laatste keer de acceptgiro ontvangen. Ik hoop dat u ook dit jaar weer uw bijdrage wilt voldoen.

De jaarlijkse wedstrijd bij de Heemskerkse Golf Club wordt gespeeld op donderdag 15 juni 2017 eerste start om 12.00 uur.

Uw Clubconsul

Frans Ossendorp