Bakker Buitenleven trotse sponsor van 9 zitbanken op de Weidelus!

De Weidelus heeft er negen prachtige banken bij. Deze zijn geschonken door Bakker Buitenleven. De Heemskerkse is er erg blij mee omdat de Weidelus steeds drukker wordt bespeeld en het is heerlijk dat je nu bij elke hole even kan zitten. Steeds meer mensen spelen het hele jaar door op deze lange Weidelus voor slechts € 35,- per maand. Elke maandagmiddag spelen zo’n 40- 60 mensen mee met de populaire PAR-3 inloopwedstrijden met een gezellige nazit en prijsuitreiking in Restaurant Grand Café de 19e.

Weidelus Par-3

Onze Weidelus biedt de mogelijkheid voor gevorderde spelers om een rondje van 9 holes of 18 holes vanaf verschillende teeboxen relaxed te spelen in 1 à 2 uur.
Maar ook beginnende golfers zonder baanpermissie of handicap 54 – zowel clubleden als niet-leden – kunnen hier kennismaken met alle aspecten van het golfspel.

Iedereen mag op de Weidelus spelen: leden en niet-leden, met en zonder baanpermissie.

Bakker Buitenleven

Bakker Buitenleven is een echt familiebedrijf dat uitblinkt in service en een persoonlijke aanpak. Ze hebben een prachtige showtuin met inspiratie tuinen in verschillende thema’s zoals een strakke moderne tuin, romantische tuin, een landelijke tuin en nog veel meer. In elke inspiratietuin worden combinaties van diverse soorten sierbestrating (bijvoorbeeld oud gebakken klinkers, nieuw gebakken stenen, natuursteen, beton) en toebehoren, maar ook tuinaccessoires zoals tuinmeubelen, tuinhout, tuinhuizen en overkappingen getoond.

Bakker Buitenleven Ambachtsring 13 1969 NH Heemskerk
info@bakkerbuitenleven.nl