Broekhuis sponsor van de golfer(ster) van het jaar competitie

Broekhuis automobiel bedrijven is een landelijk automobiel bedrijf met diverse merken. In deze regio is het bedrijf door de overname van Martin Schilder vooral vertegenwoordigd met Volkswagen, Audi , Seat en Skoda.  Broekhuis heeft bewegen in zijn slogan en is op tal van plekken betrokken bij sport en goede doelen. Het bedrijf heeft zich de komende drie jaar op verschillende manieren als sponsor verbonden aan de Heemskerkse Golfclub  o.a. aan de competitie voor golfer en golfster van het jaar.

Zowel de beste golfer als golfster van het jaar ontvangen van het bedrijf  een weekeind rijden in cabrio en een dinercheque.

De competitie wordt daardoor extra spannend. Kijk dus goed naar alle wedstrijden die meetellen voor het Broekhuis klassement voor golfer(ster) van het jaar en schrijf je in!

Reglement Golfer en Golfster van het jaar

Uitgangspunt

Golfer en Golfster van het jaar worden die speler en speelster van de Heemskerkse Golfclub, die de beste resultaten hebben geboekt bij de aangegeven wedstrijden uit het wedstrijdprogramma.

Criteria om in aanmerking te komen voor het klassement
– De speler/speelster moet de Heemskerkse Golfclub als homecourse hebben.
– De speler/speelster moet een actieve EGA-handicap van maximaal 28 bezitten.
– Punten voor het klassement kunnen gescoord worden in de 10 18 holes-wedstrijden die daarvoor in het wedstrijdprogramma zijn aangewezen.

Puntentelling
In alle maandbekerwedstrijden en in twee speciaal aangewezen wedstrijden uit het wedstrijdprogramma kunnen punten worden gescoord.
De tien beste dames en de tien beste heren met handicap 28 of lager kunnen per wedstrijd de volgende punten verdienen:
1e > 10 punten
2e > 9 punten
3e > 8 punten
4e > 7 punten
5e > 6 punten
6e > 5 punten
7e > 4 punten
8e > 3 punten
9e > 2 punten
10e> 1 punt

Noot: Gedurende het seizoen is het bijgewerkte klassement van de Golfer en Golfster van het jaar te vinden op de website en op het informatiebord in de hal.

Eindklassement
Bij het bepalen van het eindklassement voor de Golfer en Golfster van het jaar tellen, van de 10 wedstrijden die meetellen voor dat klassement, de 8 beste resultaten mee.
Wanneer in het eindklassement meerdere spelers gelijk eindigen, worden aan de behaalde eerste plaatsen 3 punten toegekend, aan de behaalde tweede plaatsen 2 punten en aan de behaalde derde plaatsen 1 punt. De som wordt gedeeld door het aantal wedstrijden waarin de punten zijn behaald. De speler met het hoogste gemiddelde is de winnaar.

Bijzonderheden
De Golfer en Golfster van het jaar worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking van de laatste wedstrijd die meetelt voor dat klassement.
De namen van de winnaars worden vermeld op de “Wall of Fame” in het clubhuis.