Heemskerkse bedankte haar sponsoren tijdens het sponsorevent

Afgelopen woensdag 25 oktober bedankte de Heemskerkse haar sponsoren met het sponsorevent; een 9 holes Texas Scramble wedstrijd

Rens Koole

met een aangeklede borrel. Voorzitter Rens Koole bedankte de sponsoren in zijn toespraak voor hun betrokkenheid bij de Heemskerkse Golfclub. Dankzij de sponsoren zijn wij in staat om nog meer leuke dingen te doen die het golfen nog leuker maken. Wij zijn een gezonde club, hebben een prachtige golfbaan waar heel veel mensen met plezier hun sport beoefenen. Rens ging verder nog in op het aanbod van de Businessclub voor volgend jaar. Dit is voor bedrijven is dit een zeer interessant voorstel omdat  er op meerdere banen gespeeld kan worden met andere businessclubs. Opperstalmeester Simon Zonneveld nam de microfoon over voor de prijsuitreiking. Secretaris Liesbeth Steen reikte vervolgens de prijzen uit.

De Neary’s waren voor: Martin Verheul(h16) en Co Limmen (h13)
Op de derde plaats is geëindigd het team van Rik ter Heide, Frans Huiskens en Bert Stuive met 17 stableford punten
Op de tweede plaats het team van |Paul Brand, Rob de Visser en John Groot met 18 stableford punten mc
Winnaar was het team van voorzitter Rens Koole, Cor Cornelisse en Marc Valkering ook met 18 stablefordpunten mc.
Marc Valkering (GP Groot) bedankt in zijn speech de organisatie.
Het was een geslaagde dag.