Janke Papa van Het Plan nieuwe sponsor van hole 7 op de Weidelus

Li. Rob Tolhuijsen (sponsoring) met Janke Papa bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst

Janke Papa is met Het Plan de nieuwe sponsor van hole 7 van de Weidelus voor de komende twee jaar.  Hieronder stelt zij zich even voor;

Mijn naam is Janke Papa. Ik ben online marketingspecialist en businesscoach. Ik vind het enorm fijn om jou, ondernemer, te leren hoe je beter vindbaar wordt voor je klanten (en jou vervolgens te helpen dit te realiseren).

Ik ben van mening dat marketing voor élke ondernemer belangrijk is in de huidige ‘internetwereld’. Maar het is een complex iets en grote bedrijven als Bol en Alibaba stoten kleine ondernemers van de eerste plek in de zoekresultaten. Toch geloof ik dat het ook voor kleine ondernemers mogelijk is om goed gevonden te worden door nieuwe klanten. Door marketing in te zetten als acquisitietool om je klantenkring en je omzet te laten groeien.

Door mijn jarenlange ervaring als (online) marketeer, in combinatie met mijn bedrijfskundige achtergrond, laat ik jou nieuwe stappen zetten met je onderneming.

Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik van mijn klanten hoor dat hun omzet is gestegen. Of dat ze meer leuke klanten hebben gekregen. Daar doe ik het voor. Dat is míjn passie.

Naast mijn ontzettend leuke werk hou ik van reizen. Van het ontdekken van andere culturen en genieten van mooie landschappen, exotisch eten en leuke mensen.

Heb je vragen of heb je een leuke uitdaging voor me? Bel me dan: 06 – 54 62 66 31 of mail naar janke@hetplan.info. Meer informatie staat op https://www.hetplan.info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.