Na is het succes van vorig jaar is er dit jaar weer een super voordelige ledenreis van 1 t/m 8 december 2019!

Profiteer van deze reis incl. vlucht en schrijf in via: info@fairwaygolftravel.nl

Ledenreis Heemskerkse Golf Club (ook leuk voor singles)
01/12 – 08/12/2019

Spanje – Costa de la luz

PRECISE EL ROMPIDO GOLF HOTEL  *****

Heerlijk rustig golfhotel direct gelegen aan de mooiste golfbanen in de omgeving! Vanuit dit trendy en moderne 5-sterren El Rompido Golf Resort heeft u zicht op de golfbaan, het omringende natuurgebied en de zee welke op slechts enkele minuten rijden ligt. U verblijft in één van de ruime en comfortabel ingerichte kamers. In deze natuurlijk beschermde omgeving treft u de twee El Rompido banen, North & South. Twee prachtige, zeer boeiende banen en nog zonder bebouwing. Beide worden gekenmerkt door pijnboom bossen en het water van de lagune welke uw spel doorkruist. De lastige South course met diverse doglegs vraagt om precisie en techniek. De North course is vriendelijker, heeft een meer open karakter.

Arrangement:

• vlucht Amsterdam-Faro t.w.v. € 110
    = vervoer golftas + 15 kg. ruimgbagage
  •  transfers luchthaven-hotel
  • 7 nachten 2-pk semi All Inclusive
  • 5 greenfees p.p. m.k.u. El Rompido North/South
  •  gratis UPGRADE  indien beschikbaar + Wilson golfballen

» reissom   € 799 p.p.

min. deelname 8 personen
reserveringskosten: €  15 per factuur

Toeslagen (optioneel)
1-persoonskamer        € 150  p.p.  per week

Niet golfers ontvangen een SPA-wellness arrangement i.p.v. greenfees!