Nieuwe brochure fairwaygolftravel is uit

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel is uit !

Bestel nu gratis de nieuwe jaarbrochure 2020 op fairwaygolftravel.nl en profiteer van scherpe tarieven, vroegboekkortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In de brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties geschikt voor een korte golftrip dichter bij huis.

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel bevat een breed scala aan golfvakanties in de periode januari t/m oktober 2020. Zo vindt u in deze brochure onder meer reizen naar Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Portugal (inclusief Madeira), Marokko, Florida, Mauritius, Curaçao en Zuid Afrika – allemaal bestemmingen waar het ’s winters heerlijk golfen is. Maar er is ook een ruime keuze aan golfbestemmingen in Nederland en de omliggende landen zoals België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Daarnaast worden er reizen aangeboden naar een aantal aantrekkelijke accommodaties in landen waar de golfsport al heel lang wordt beoefend zoals Wales, Schotland en Ierland. Tenslotte een aantal bestemmingen waar je niet in eerste instantie aan zou denken voor een golfvakantie zoals Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië, Griekenland, Bulgarije en Cyprus.
U kunt de arrangementen reserveren inclusief of exclusief vluchten en er kan op een zeer flexibele wijze een golfvakantie op maat voor u worden samengesteld.

Veel accommodaties worden aangeboden met diverse extra’s en speciale aanbiedingen. Bijvoorbeeld op Madeira, het bloemeneiland in de Atlantische Oceaan, kunt u bij verblijf in het chique Casa Velho do Palheiro van mei tot half september ongelimiteerd golfen op de spectaculaire Palheiro baan en krijgt u bovendien een gratis een upgrade kamer aangeboden.

Wat dichter bij huis zijn er ook vele leuke aanbiedingen te vinden. Diverse hotels bieden een gratis 3e overnachting, zoals bij Landgoed de Wilmersberg, in het mooie Twente, waar u in de de periode 01/06 – 31/07/20 bij aankomst op een zondag een gratis 3e overnachting krijgt aangeboden.
In Frankrijk kunt u bij het sfeervolle Hotel du Golf Barriere, in Normandië, een special reserveren inclusief 3 overnachtingen, 2 greenfees op 2 fraaie banen en 3 diners voor € 399 p.p. (diverse periodes).
Vele accommodatie bieden ook aantrekkelijke vroegboekkortingen bij tijdig reserveren, kijk op fairwaygolftravel.nl voor alle aanbiedingen.
Nieuw dit jaar zijn o.a. het Saint Malo Resort in Bretagne Frankrijk, een kleinschalig golfresort met 27 holes ‘voor de deur’. In Italië een ecologisch golfresort in Udine – Vilaverde Golf Resort – en in het zuiden van Toscane het Terme di Saturnia, een luxe resort met heerlijke warmwaterbronnen en een eigen 18-holes golfbaan.
Vila Monte is nieuw in de Algarve, Portugal, een prachtig gelegen Farm House met diverse uitdagende banen in de omgeving.
Voor meer informatie over alle nieuwe (en bestaande) accommodaties en de vele andere aanbiedingen kunt u de gratis brochure aanvragen en voor een actueel overzicht van alle bestemmingen en aanbiedingen kunt u terecht op de website: fairwaygolftravel.nl.

Fairway Golftravel is al meer dan 20 jaar een betrouwbaar adres voor uw golfvakantie en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds zodat u met maximale zekerheid op reis kunt gaan.

Fairway is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag (0251-674 430  tussen 09.00 tot 17.00 uur en per e-mail via info@fairwaygolftravel.nl. U bent ook van harte welkom in het kantoor in Castricum voor een persoonlijk reisadvies door het ervaren team.

VRAAG DE GIDS GRATIS AAN VIA DEZE LINK
BROCHURE