Nieuwe thriller van ons lid Eric Bakker waarvan alle opbrengsten naar War Child gaan

Zeer recent is de 3e thriller verschenen van Eric Bakker, een van onze leden. Eric schrijft samen met Herman Zandstra, een oud-collega/vriend, onder het pseudoniem Era Richmen.

Hun boek, De Saraceense Samenzwering, krijgt zeer lovende recensies (gemiddeld 4,5 ster van de 5) en heeft een – bijna beangstigend – actueel thema.

Extra bijzonder aan het boek is dat Eric en Herman hebben besloten om hun royalties voor 100% te doneren aan War Child, omdat een van de hoofdpersonages als kind een oorlogstrauma opgelopen. Onlangs hebben de schrijvers een eerste donatie gedaan van € 1.000 en ze hopen dat er nog vele zullen volgen. Als club steunen we hun initiatief graag. Daarom zullen Eric en Herman op 7 augustus a.s. een voordracht houden voor de businessclub . Ze zullen een kijkje achter de schermen geven van het (samen) schrijven, hun bron van inspiratie en hun keuze om al hun opbrengsten af te staan aan War Child.

 

Wil je meer weten over de schrijvers en hun boek(en), kijk dan op www.erarichmen.nl

Het boek is te bestellen in alle boekwebshops (Bol.com / Bruna etc.) of via de uitgever LetterRijn (link: https://letterrijn.nl/product/de-saraceense-samenzwering-2019-era-richmen/ )

Voor de donatie-actie, ga naar https://bedrijf.voorwarchild.nl/actie/eric-bakker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.