Vriendenloterij/ Bingo trekt 850.000 bezoekers; U speelt toch wel mee voor de Heemskerkse?

De eerste aflevering van het nieuwe SBS6-programma BINGO! De 100.000 euro quiz heeft zaterdagavond 858.000 kijkers getrokken, blijkt zondag uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Hiermee eindigt de door Jan Versteegh gepresenteerde spelshow op de dertiende plek van best bekeken programma’s van de dag.

In het programma gaan zeven kandidaten de strijd met elkaar aan om de hoofdprijs van 100.000 euro. Dit doen ze onder meer door kennis- en inschattingsvragen te beantwoorden.

De Heemskerkse Golfclub is aangewezen als één van de goede doelen waarvoor u kunt meespelen.

Als u mee wilt spelen met de bingo actie van de vriendenloterij, dan speelt u toch wel mee voor de Heemskerkse Golfclub?

Aanmelden om mee te  spelen voor de Heemskerkse kan via deze link:

Voor mensen die al langer meespelen met de vriendenloterij:

Bij deze mensen is het lot gekoppeld aan een algemeen doel, als u dat wilt omzetten naar de Heemskerkse dan kan dat:

Bel dan met 088- 020 10 20 om het lot te koppelen aan de Heemskerkse Golfclub

Namens de Heemskerkse hartelijk dank!