Wij doen mee met de Vriendenloterij! Speel mee voor zonnepanelen op het clubhuis. Eerste belronde succesvol verlopen

cheque stoelenloterij

Update: Dinsdagavond was de eerste belronde, die uitermate succesvol is verlopen. Fijn hoeveel mensen aan de club willen bijdragen! Alvast bedankt!
September 2015 deden wij met z’n allen mee met de stoelenloterij. We brachten daar een bedrag bij elkaar van € 12.500,-.
Geweldig hierdoor konden we nieuwe stoelen aankopen voor ons clubhuis.

De Heemskerkse is door de Vriendenloterij aangemerkt als goed doel. Ruim 3300 clubs gingen ons al voor. Graag zou onze club gaan voor duurzaamheid van het clubhuis. In de nabije toekomst zal de overheid dit ook van clubs verlangen.

De Heemskerkse heeft al heel lang de wens om zonnepanelen te realiseren.
Met dit project kunnen wij namelijk de komende jaren een aanzienlijke kostenreductie realiseren . Daar is geld voor nodig. Om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!
Op dinsdag 22 oktober of donderdag 24 oktober kunt u tussen 18.30 en 21.30 uur een telefoontje verwachten van één van onze club(bestuurs)leden met de vraag of u wilt mee spelen met de VriendenLoterij voor de Heemskerkse.
Als u meespeelt:
– Gaat de helft van uw lotprijs direct naar onze club
– Maakt u als deelnemer van de VriendenLoterij maandelijks kans op mooie prijzen
– Iedereen die tijdens de belactie een lot koopt en onze club gaat steunen ontvangt van de Vriendenloterij een cadeaubon naar keuze t.w.v. € 20,- (na incasso)
Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de zonnepanelen kunnen realiseren. Helpt u ons mee?
Alvast bedankt voor uw hulp
Met vriendelijke groet,
Rens Koole , voorzitter Heemskerkse Golfclub