Start DIZAC op 4 mei

Dinsdag Zomer Avond competitie start dinsdag 4 mei. Mooie zomeravonden met een 18 holes golfwedstrijd. Het is weer zover!
De eerste keren tussen 15.30 en 17.30 uur, later tussen 16.00 en 18.00 uur.

Het is een 18 holes qualifying wedstrijd volgens het WHS systeem, en er wordt gestreden om dagprijzen en uiteindelijk om de eindprijs over het gemiddelde van de beste 8 wedstrijden. De afsluiting is op 24 augustus. Zolang de maatregelen er zijn, zal ook dit jaar het nodige anders verlopen. Het is nu geen inloopwedstrijd.

Inschrijven kan tot dinsdagochtend 12 uur alleen via de wedstrijdmodule, waarbij je meteen de tijd aangeeft waarop je komt spelen, als ook de kleur tee waar je vanaf wilt spelen.

Kom in ieder geval op tijd!  De commissie checkt de startlijst en legt deze neer op de wedstrijdtafel in de hal. Voor deze wedstrijden geldt dat je bij binnenkomst in het clubhuis € 3,00 cash in een daarvoor bestemd busje deponeert, en je naam dan afvinkt op de startlijst. Vergeet dit niet!

Je pakt zelf je scorekaart. Je ruilt onderling geen kaarten, maar je bent wel marker van een van de mede spelers. Direct na de wedstrijd vul je je scores in op de website van E-Golf4U.

De uitslag van de wedstrijden vind je in de wedstrijdmodule op de site. Er is een 1e prijs voor de winnaar in de categorie hcp. 0-18 en een 1e prijs in de categorie hcp. 18.1 – 36, een 2e en een 3e prijs. De birdies worden bijgehouden, en zoals het er nu naar uit ziet worden de totalen op de afsluitingsavond bekendgemaakt en uitgereikt. Busjes voor Nearys en Tweary worden voorlopig niet geplaatst. Als je in de prijzen bent gevallen, dan kun je je prijs de week erna op de wedstrijdtafel vinden.

Helaas mag de horeca de 19e nog niet open. Dus die gezelligheid moeten we voorlopig even doorschuiven naar hopelijk heel gauw.

Wij wensen iedereen veel succes, en natuurlijk heel veel plezier.

De DIZAC commissie