Start DOZAC op 6 mei

Start Donderdag Zomer Avond Competitie op 6 mei

Binnenkort kunnen we eindelijk weer beginnen met de donderdagavondcompetitie en wel op 6 mei! Iedereen is dus weer van harte welkom om mee te doen met deze competitie.

I.v.m. de coronamaatregelen zal dit jaar weer iets anders verlopen dan voorgaande jaren. Hieronder vermelden wij de belangrijkste uitgangspunten:

• Wedstrijdvorm, strokeplay en stableford van de witte, gele, blauwe of rode tees
  • Maximum score is netto double bogey
  • We spelen om een bruto- en netto klassement waarvan je beste 7 scores tellen
  • Deelname tot handicap 20.4
  • Kosten deelname 3 euro die u op de dag zelf betaalt bij de receptie
  • We starten 6 mei en eindigen 26 augustus
  • Zolang de horeca gesloten is, zal er helaas geen prijsuitreiking zijn. Wel kunt u de gewonnen prijzen een week later afhalen bij de wedstrijdleiding/receptie

Iedereen veel golfplezier en tot 6 mei!

De Dozac commissie