Het is alweer tijd om u in te schrijven voor de NGF competitie van 2022

Onderstaand vindt u het competitiereglement en het inschrijfformulier.

Competitiereglement 2022

Voor deelname aan de competitie 2022 zullen een aantal criteria gehanteerd worden.

1. Handicap van de deelnemer
  2. Leeftijdscategorie
  3. Behaalde resultaten in het afgelopen competitieseizoen
  4. Resultaten matchplay- en strokeplaykampioenschappen
  5. Clubwedstrijden
  6. Het passen in een team

Ad A:

• Deelname aan de heren- en damescompetitie 36 holes: maximaal 18.
  • Deelname aan de heren- en damescompetitie 27 holes: maximaal 24.
  • Deelname aan de senioren- en Par3 competitie: maximaal 36.

Ad B:

In principe zal wat leeftijdsindeling betreft, de lijn gevolgd worden die de NGF hanteert.

Vanaf 50 jaar kan bij de heren en dames deelgenomen worden aan de seniorencompetitie. Verplichte deelname aan competities waar een leeftijdsgrens voor bestaat, zal voor de komende competitie niet worden toegepast.

Ad C:

Resultaten tellen mee bij de teamindeling.

De deelnemers worden geacht alle competitiedagen beschikbaar te zijn.

De indeling van de teams zal in nauw overleg met de competitiecommissie en de teamcaptain plaatsvinden, waarbij de pro’s een belangrijke adviserende functie zullen hebben. Waar mogelijk zal rekening worden gehouden met de persoonlijke voorkeur/wensen. Indien er hieromtrent mutaties vereist zijn, zal de competitiecommissie dit in overleg met de betreffende captains doorvoeren. De definitieve teamindeling wordt te allen tijden door de competitiecommissie bepaald en is bindend.

De samenstelling van de teams zal voor 1 oktober 2021 plaatsvinden onder verantwoording van de competitiecommissie en in overleg met Head Professional Rogier Kootker.

De Competitiecommissie

Inschrijfformulier competitie 2022