Start Vrijdagavondcompetitie op 16 april

De periode voor de vrijdagavondcompetitie is aangebroken. Helaas kon het in 2020 geen doorgang plaatsvinden door Corona-maatregelen.

We krijgen van velen van jullie het verzoek om het dit jaar wel te laten doorgaan. Natuurlijk willen wij aan dit verzoek gehoor geven. Het is nu gelukkig ook mogelijk om te spelen en wij gaan er weer voor om de vrijdagavondcompetitie op 16 april 2021 te laten starten. Weer gezellig met elkaar een balletje slaan.

Omdat wij nog te maken hebben met Corona, zal het wel anders worden dan normaal. Het zal vooralsnog géén inloopwedstrijd worden. Want nog steeds gelden de coronamaatregelen. Dus: anderhalve meter afstand houden.

We gaan het als volgt organiseren:

• wedstrijdvorm is stableford
  • vooraf inschrijven tot vrijdag 16.00 via e-golf
  • kosten 2 euro, er hangt/staat een busje bij de receptie. Wij vragen u uw naam op de lijst (naast het busje) te schrijven.
  • starten tussen 16.30 en 18.30
  • flights van max 4 personen
  • scorekaarten zelf invullen via e-golf
  • (nog) geen prijsuitreiking maar wel prijzen (1e prijs, 2e prijs heren/dames, derde prijs heren/dames, eindklassement beste 10 kaarten)
  • de uitslag wordt uiterlijk de volgende dag bekend gemaakt
  • de winnaars kunnen de prijzen een week later op de vrijdag afhalen. Ligt bij de receptie (naast het busje).
  • helaas voorlopig géén gezamenlijke maaltijd

Tot zover voor nu. Wij zien jullie graag op de vrijdagavond!

Aydin en zijn angels

Ps. De sluitingswedstrijd zal plaatsvinden op vrijdag 10 september. Hopelijk kunnen wij dan met z’n allen, in ons mooi ingerichte clubhuis en een geweldig diner de vrijdagavondcompetitie 2021 afsluiten.