Start wedstrijdseizoen 2021

Het wedstrijdseizoen op onze golfclub gaat weer van start! Ondanks, dat Covid-19 ons helaas nog elke dag bezighoudt, en we met z’n allen op onze vaccinatie wachten, gaan we nu toch van start met ons wedstrijdprogramma.

Openingswedstrijd: Zondag 21 maart

De openingswedstrijd van zondag 21 maart was in een korte tijd vol. En de startlijst met tweeballen, is bekend bij iedere deelnemer. Het was goed om te zien, dat de animo zo groot is. Het is een combiwedstrijd van negen holes op de Par 3 en negen holes op de wedstrijdbaan.

De prijzentafel staat dit keer geheel in het teken van Pasen!

1e Maandbeker wedstrijd: Maandag 5 april 2020

De 1e maandbeker staat gepland op Tweede Paasdag. U kunt zich nu al inschrijven op E-Golf4U. Het is een qualifying wedstrijd en telt mee voor Golfer en Golfster van het Jaar. Als alles goed blijft gaan, dan wordt er gespeeld in drieballen.

Voor beide wedstrijden geldt, dat u bij binnenkomst in het clubhuis € 3,00 cash in een daarvoor bestemd busje deponeert. U pakt zelf uw scorekaart en u speelt van uw WHS handicap. In de starthuisjes vindt u de nieuwe stroke-indexen.

U ruilt onderling geen kaarten, maar u bent wel marker van een van uw mede competitors. Na de wedstrijd vult u de scores in op de website van E-Golf4U. Mocht u niet gewend zijn om uw scores digitaal in te vullen, vraag dan even of uw mede competitor u daarbij kan helpen.

Wij hopen, dat wij samen met u, weer een mooi golfseizoen zullen hebben. Helaas mag het restaurant op 21 maart nog niet open, maar wij zijn er van overtuigd dat het speelgenot op onze mooie baan veel goed maakt.

De uitslag van de wedstrijden worden bekend gemaakt op de website van de club. Als u in de prijzen bent gevallen, dan kunt u deze later bij de receptie ophalen.

Wij wensen u veel succes, maar vooral: heel veel plezier.

Namens de WECO
Alphons Beentjes