Tweede Businessclub wedstrijd woensdag 5 augustus met 78 deelnemers. Sluit alsnog aan en speel mee!

De tweede wedstrijd van de businessclub is weer een volle bak met tot nu toe 78 deelnemers ! Dit keer spelen er maar liefst 13 dames mee ! En dat ondanks de vakantie periode. Het beloofd dus een mooie dag te gaan worden met veel netwerkmogelijkheden op 1,5 meter afstand! Ook de horeca zet weer haar beste beentje voor.

Een all-tee start is helaas nog steeds niet mogelijk  dus we starten op hole 1 en 10 vanaf 13.00 uur.

Er sluiten zich op de valreep steeds meer bedrijven aan. Ook meespelen? Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl  en ontvang een interessant aanbod voor de rest van het seizoen en speel komende week mee.