Uitnodiging deelname Najaarscompetitie 2021

Dit is een reminder voor het inschrijven voor de Najaarscompetitie van 2021. Dus wilt u dit jaar ook meedoen, geef u dan tijdig op.

Inschrijven kan tot 15 september a.s. voor de woensdag- of de zondagcompetitie. Dit doet u door een e-mail te sturen naar competitiecommissie@heemskerksegolfclub.nl

Meer informatie vindt u in de onderstaande brief van de NGF en in het ReglementNajaarscompetitie2021.

Brief NGF

In navolging van het succes van voorgaande jaren en het niet doorgaan van de Voorjaarscompetitie, hebben wij besloten nu ook een Najaarscompetitie op de woensdag te organiseren.

De opzet op woensdag is identiek aan de zondag, met als enig verschil dat de woensdag een spelvorm kent van 9-holes individueel Stableford en 9-holes greensome Stableford.

• De vier speeldagen voor de Najaarscompetitie op woensdag zijn: 6, 13, 20 en 27 oktober.
  • De vier speeldagen voor de Najaarscompetitie op zondag zijn: 10, 17, 24 en 31 oktober.

De finaledag op zondag 7 november zal gespeeld worden op Golfclub Anderstein. Voor deze finale worden in totaal de 10 beste poulewinnaars uitgenodigd. Hoe de verdeling per speeldag zal zijn, is afhankelijk van het aantal inschrijvingen per speeldag. Na de bekendmaking van de indeling zal de finaleregeling worden gepubliceerd.

Op www.golf.nl is een speciale pagina aangemaakt waarop alle informatie te vinden is en alle resultaten van voorgaande jaren is in te zien.

De rechtstreekse link naar deze pagina is:

De inschrijving sluit op woensdag 15 september en de indeling wordt gepubliceerd op woensdag 22 september. Wij zien uit naar uw deelname!

En vergeet niet, ook professionals mogen aan de Najaarscompetitie meedoen!

Dank, namens de competitiecommissie