Uitslag 1e maandbeker 17 april

Zaterdag 17 april was de 1e maandbeker van het seizoen en wat hadden we het getroffen. Een zonnetje en weinig wind. Dat was ook goed te zien aan het aantal inschrijvingen. Iedereen wilde weer graag spelen.

De baan lag er mooi bij met snelle greens en dat was te merken aan scores. Door de baan werden de deelnemers verrast met een stukje kaas of worst. Voor na de wedstrijd had de horeca buiten een take-away huisje neergezet en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. De banken en de muurtjes waren al snel bezet met mensen die het napraten al die tijd gemist hadden en dit vormde een mooie afsluiting van de wedstrijd. (De corona regels van 1,5 meter afstand werden gelukkig redelijk gerespecteerd)

Voor de volgende keer willen wij de deelnemers vragen om na afloop de scorekaart digitaal, via E-golf4U in te vullen en daarna de kaarten in de doos te deponeren die binnen staat.

De winnaars kunnen hun prijzen ophalen. Ze staan op de tafel bij de receptie.

Uitslag:

1             Lodewijk Kleijn
2             Marie Jose Bovenlander
3             Ab van Schooten
4             Bruining Schilder
5             Herman Gerrits
6             Karel Sándor

Lodewijk Kleijn mag in de maand mei gebruik maken van de Golfer van jaar parkeerplaats.

Met speciale dank aan sponsor Wellman Honda.

De Weco