VAC-avond 19 juli 2019 weer een mooie avond met mooie scores.

We raken er zo langzamerhand aan gewend. Die mooie VAC-avonden met prima weer, waar veel mooie scores genoteerd worden. Zo ook deze avond met 44 deelnemers, waarvan er 42 in de dubbele cijfers (10 en meer sfd. punten) scoorden. Maar ook weer 7 deelnemers die 19 of meer sfd. punten mochten noteren. Dus was je resultaat 18 (ook geweldig!) of lager dan kon je een prijs dit keer weer vergeten. Tenzij je bij de bijzondere verrichtingen je slag wist te slaan.

De eerste prijs bij de lage handicappers (tot 20) ging naar Tom Groen, hcp. 4,3 en een score van 21. In de categorie 20+ was de eerste prijs voor Dicky Ottevanger, hcp. 34, die met 22 punten in het clubhuis terugkwam. Dat was op basis van matching cards, want ook Monique van Laar, hcp. 28,8, scoorde er 22 en werd dus tweede. De derde prijs was voor Peter de Boer, hcp. 29, met 20 punten.

Hoe Tom Groen aan die geweldige score kwam is wel duidelijk. Hij legde beslag op de Tweary op hole 4 en scoorde ook birdies op de holes 3, 4 en 7. Frans Huiskens verdiende de prijs voor de Trio op hole 4 en Milia Huiskens deed daar niet voor onder door de neary op hole 5 te slaan. De neary op hole 8 was voor Peter de Boer. Gerda Naber ontving het Kado van de Pro en gaat binnenkort van de tips van headpro Rogier Kootker profiteren.

Ook deze avond werden er veel welverdiende birdies mee naar huis genomen. Behalve de drie van Tom Groen, waren er twee voor Aydin Kumas op de holes 3 en 4.  Hole 4 was populair want ook Roy Kullick, Kees Balm en Jan Heeremans wisten hier in 3 slagen de bal in de hole te krijgen. Nicky Schaap sloeg een birdie op hole 6.

Overbodig te vermelden dat na afloop alle deelnemers tevreden huiswaarts keerden.

Op de foto de prijswinnaars: VAC-wedstrijd19-7-19  v.l.n.r. Tom Groen-Milia Huiskens-Monique van Laar-Frans Huiskens- Dicky Ottevanger

VAC-19-7-2019 Eerste prijswinnaars Dicky Ottevanger (l) en Tom Groen  vertellen wat hen op deze avond inspireerde om o mooi te presteren.

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.