VAC-avond 23 augustus 2019 wie de jeugd heeft ……….

De jeugdige Finn Gerrits is op de wekelijkse VAC-avonden een trouwe deelnemer geworden. En wat voor een! Gestart met een playing handicap van 54. Scoorde steeds beter en beter en toen hij aan de wedstrijd van deze avond begon was zijn handicap inmiddels gezakt naar 33,4. En op deze avond zakte de handicap nog verder, want Finn eindigde zijn ronde van 9 holes met een resultaat van 22 stableford punten. Het beste resultaat van alle 45 deelnemers. Waar eindigt dit? In ieder geval mocht Finn op deze avond de eerste prijs in de categorie hcp. 20+ mee naar huis nemen. Ook zijn broer Yves doet niet voor hem onder. Die speelt inmiddels met een handicap van 28,2 en scoorde een respectabele 14 punten.

Tom Groen (hcp. 4,8) was andermaal de eerste in de hcp. categorie <20 met een score van 21.

Er werd trouwens weer goed gescoord. 7 deelnemers eindigden met een score van 19 of meer sfd. punten. Op basis van matching cards werd bepaald wie van de twee spelers met 20 sfd. punten resp. de tweede en derde prijs ontvingen. Cor Molenaar (hcp. 29,6) was blij met zijn tweede plek en Marjolein Boots (hcp. 27,0) was best tevreden met haar derde plaats. Ook Carla Tuinman (hcp. 32.2) had 20 punten, maar kwam alleen voor een eervolle vermelding in aanmerking. Hennie Hollebrand (hcp. 24,3) en Nicky Schaap (hcp. 11,1) scoorden 19 sfd. punten, maar dat leverde geen prijs op.

Het is niet verbazingwekkend dat Tom Groen op hole 4 andermaal de prijs voor de tweary in ontvangst mocht nemen. Henk Hildering kreeg de Trio-bal mee naar huis. De neary op hole 5 was voor Maria Schuurman en Martine Aland legde beslag op de neary op hole 8.

Tom Groen was de enige die birdies sloeg en wel op de holes 2 en 6.

Wat een prachtige avond is dit weer geworden. Niet alleen was het mooi, warm weer en werd er prima gescoord, maar het deelnemersaantal was met 45 wederom een top.

Slotavond op 6 september 2019 – inschrijven kan nu.

VAC-voorzitter Aydin Kumas deelde mee dat de inschrijving voor de slotavond opengesteld is. Op deze avond is er een all tee start, die om 17:30 uur begint. Spelvorm: stableford. Aantal stokken: 3 + 1 putter. Ontvangst en registratie vanaf  16:30 uur. Verwacht wordt dat om 20:00 uur alle deelnemers fris gedoucht in Grand Café de 19de terug zijn voor het diner en de prijsuitreiking.

Opgeven voor deze avond? Dat kan via de site, aan de wedstrijdtafel volgende week of met een antwoord op de e-mail, die alles regelmatige deelnemers inmiddels hebben ontvangen. Wel graag  meteen aangeven op u wel/niet speelt en of u wel/niet aan het diner deelneemt (vegetarisch ook mogelijk).

Foto: VAC 23-08-2019 – Winnaars v.l.n.r. Marjolein Boots – Martine Aland – Henk Hildering – Tom Groen – Cor Molenaar – Maria Schuurman en vooraan Finn Gerrits.

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.