VAC-avond 26 april 2019 goed weer en prima sfeer

Met 33 deelnemers aan deze VAC-avond kunnen we tevreden zijn. Immers, het was voorjaarsvakantie en de dag erop werd de vlaggetjeswedstrijd gespeeld. Het weer was goed. Tegen de verwachting is hielden we het deze avond mooi droog. Dat hielp om een goede ronde te lopen. Maar liefst 29 spelers scoorden in de dubbele cijfers.

De eerste plaats in de hcp-categorie 0>20 was voor Conny van Nimwegen-Amels met 18 punten. In de categorie hcp. 20+ was het weer Peter Weel, die met 20 sfd. punten de eerste prijs won. Beiden gingen naar huis met een mooie doos bonbons en een boeket bloemen.

De tweede prijs ging naar Nel Gerbranda, hcp. 24,1 met 18 punten. Voor de derde prijs waren er liefst 7 kandidaten met 17 sfd.punten. Op basis van matching cards (m.c.) was het Tine Tempelman (hcp. 36) die met de eer ging strijken.

De Tweary op hole 4 was opnieuw voor Tom Groen. Op deze hole sloeg Peter Weel in 3 slagen het dichtst bij de hole. Dit was dus een Trio, een prijs die is weggelegd voor deelnemers met een hcp. van maf 20 sfd.punten.

Op hole 5 was het opnieuw Tom Groen, die de neary (tot hcp 20) in de wacht sleepte. En in de categorie vanaf hcp. 20 deed Marjolein Boots hetzelfde op hole 8.

Het Kado van de Pro ging naar Harald Rijnbergen. Hij zal over twee weken, samen met Corry Berghuis met headpro Rogier Kootker de 9-holes ronde lopen en dan kunnen profiteren van zijn aanwijzingen en tips.

Er werden deze avond 3 birdies geslagen. Op hole 3 door Kyara Prinsen, op hole 5 door Peter Weel en op hole 8 door Marjolein Boots.

De nazit en prijsuitreiking waren dit keer in het Petit Restaurant omdat aan de competitieteams alle ruimte werd gegeven in het Grand Café De 19de. Bij afwezigheid wegens vakantie van VAC-voorzitter Aydin Kumas, kweten de wedstrijdleiders Renee Wanst en Tonny Hendriks zich van deze taak.

Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: Tom Groen, Marjolein Boots, Nel Gerbranda, Tine Tempelman, Peter weel, Conny van Nimwegen, Harold Rijnbergen en Corry Berghuis

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

/
Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado…

VAC-avond 28 juni 2019: aan mooie scores geen gebrek

/
Alweer een mooie zomeravond met 40 deelnemers, waarvan er 39…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.