VAC-avond 26 juli 2019 code geel, maar niet voor Tom Groen.Hij slaat een Eagle.

Code geel, deze avond. De heersende hittegolf deerde de 30 deelnemers echter allerminst. En Tom Groen liet zien dat er best te golfen viel. Hij scoorde niet alleen 20 sfd. punten en werd daarmee eerste in de categorie tot hcp. 20. Nee, hij sloeg deze avond ook een mooie Eagle op hole 6! En dat met een handicap van 4,5. Top Tom en proficiat.

Er werd trouwens op deze avond opnieuw goed  gespeeld. Kwam je in het clubhuis terug met een score van 18, dan greep je naast de prijzen.  Nee je moest van betere huize komen.

Had je 19 punten gescoord dan werd op basis van matching cards beslist wie van de drie spelers met dit resultaat de tweede en derde prijs mee naar huis kon nemen. Dat was pech voor Jaap Naber, want de derde prijs ging naar Nicky Schaap en de tweede prijs was voor Frans Huiskens.  Eerste in de categorie 20+ werd Anita Dijkhuizen (hcp. 30,5) met 20 punten.

Op hole 4 was de tweary voor Gerard Bakkum en de trio voor Frans Huiskens. Milia Huiskens (hcp. 14,7) sloeg op hole 5 de neary en Frans Ossendorp (hcp. 20,1) was op hole 8 de winnaar. Herman Gerrits kwam dit keer in aanmerking voor het Kado van de Pro en hij gaat binnenkort met headpro Rogier mee de baan in om te profiteren van diens tips en trucs.

Behalve de Eagle voor Tom Groen, werden er nog 5 birdies gescoord. Op hole 2 door Tom Groen, op hole 3 door Willem Dijkhuizen, op hole 4 door Alex Been en Milia Huiskens en op hole 8 door Nicky Schaap.

Na terugkomst van de 9-holes ronde genoot iedereen nog van een heerlijke zomeravond op het terras. Dat was voor het eerst dit VAC-seizoen, dat we tot laat buiten konden zitten.

Bij afwezigheid van voorzitter Aydin, kweet de wedstrijdleiding, bestaande uit  Anneke Pelt en Marrie Wölcken, zich uitstekend van de taak om de prijzen uit te reiken.

 

Foto 1: VAC 26 juli 2019 – Tom Groen, hcp. 4,5, slaat een Eagle op hole 6.

Foto 2:  VAC 26-7-2019 winnaars: Tom Groen en Anita Dijkhuizen.

Foto 3: VAC 26-7-2019 – Winnaars v.l.n.r. Tom Groen-Frans Ossendorp-Milia en Frans Huiskens-Herman Gerrits-Nicky Schaap-Anita Dijkhuizen.

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.