Een super avond was het! Super omdat er maar liefst 43 deelnemers aan de start verschenen. Super omdat er weer behoorlijk goed werd gespeeld. Super omdat we deze avond een aantal nieuwe gezichten mochten verwelkomen. Zoals dames van het 1ste competitieteam, die kampioen waren geworden en deze avond gebruikten om de vorm nog wat aan te slijpen. Super omdat maar liefst twee bestuursleden acte de presence gaven. Voorzitter Rens Koole en penningmeester Arthur Pastor. En tenslotte super omdat het weer redelijk was. Pas later op de avond viel er een buitje. Dus dat viel mee.

En er werd behoorlijk goed gespeeld. Maar liefst 34 deelnemers scoorden dubbele cijfers. Dus veel tevreden gezichten.

De eerste plaats in de hcp-categorie 0>20 was voor Milia Huiskens, hcp. 17,8 met 18 punten (m.c.). In de categorie hcp. 20+ pakte Annette Hildering, hcp. 21,8 met 22 punten de eerste plek. De tweede prijs ging naar Marja Boots, hcp. 25,8 met 19 punten en zoon Pim Boots, hcp. 15,6 werd derde met 18 punten.

De Tweary op hole 4 (tot hcp. 20) was voor Ron Steen. De Trio (hcp. 20+) op deze hole kwam voor rekening van Marja Boots.  De Neary op hole 5 (tot hcp. 20) werd geslagen door Jan Heeremans en op hole 8 was de Neary (hcp. 20+) voor Harold Rijnbergen.

Otto Donkers ontving Het Kado van de Pro. Hij gaat dus binnenkort met de lantaarndrager van volgende week samen met headpro Rogier Kootker de 9-holes ronde lopen en het een en ander opsteken van zijn aanwijzingen en tips.

Birdies van deze avond: Holes 3 en 9 door Rogier Kootker, op hole 6 door Ryan O’Reilly en op hole 8 door Jan Heeremans

De sfeer tijdens de nazit en prijsuitreiking in het Petit Restaurant was heel geanimeerd. De prijzen werden uitgereikt door de wedstrijdleiders Anneke Pelt en Dicky Ottevanger, die namens VAC-voorzitter Aydin Kumas (op vakantie) de honneurs waarnamen.

Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: Jan Heeremans, Pim Boots, Ron Steen, Anneke Hildering, Otto Donkers, Milia Huiskens en Marja Boots.

Op foto 2: Aan deze “bestuurstafel” zat de stemming er tijdens de nazit goed in.

Bekijk hieronder alle foto’s va deze avond!

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

/
Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado…

VAC-avond 28 juni 2019: aan mooie scores geen gebrek

/
Alweer een mooie zomeravond met 40 deelnemers, waarvan er 39…