VAC-avond 31 mei 2019: roze helpt Aydin aan de zege

Iedereen, die op vrijdagavond aan de VAC-inloop meedoet opgelet. Vanaf deze dag zweert Aydin Kumas bij een roze outfit en dito gekleurd golfballetje. Daarmee werd hij (hcp. 11,9) glorieus winnaar in de categorie tot hcp. 20. Wel fijn dat hij dit “geheim” met ons wilde delen in zijn overwinnaarsspeech. Dus wie volgende keer voor de winst wil gaan ………. .

Op deze avond met 44 deelnemers werd er weer goed gespeeld. Vijf spelers leverden een kaart in met 19 of meer punten en zullen dus voortaan van een lagere handicap gaan starten. 15 deelnemers scoorden 15 tot en met 18 punten en maar liefst 19 spelers eindigden in de dubbele cijfers (van 10 tot en met 14 punten).

In de categorie met hcp. tot 20 werd Aydin Kumas dus eerste.  En in de categorie 20+ was dat Frans Huiskens ( 23,9) ook met 21 punten.

De tweede prijs ging naar Monique van Laar met 20 punten (m.c.)  Nicky Schaap  ging met eveneens 20 punten met de derde prijs naar huis.

De tweary op hole 4 (hcp. tot 20) was voor Nick Duivenvoorde en de Trio (vanaf hcp. 20) was voor Annette Hildering.

Marco Gerrits legde beslag op de Neary op hole 5 (hcp. tot 20). De Neary op hole 8 (hcp. 20+) werd gewonnen door Finn Gerrits. En tenslotte mag Roel van Daalen er zich op verheugen dat hij binnenkort kan ervaren wat Rogier Kootker in petto heeft met het Kado van de Pro.

En dan verlieten op deze avond nog maar liefst 8 uiltjes het nest. Op hole 3 waren die voor Mitchel Jongeling en Tom Groen. Op hole 4 voor Milia Huiskens en Nick van Duivenvoorde en op hole 6 voor Aydin Kumas, Nicky Schaap, Nick van Duivenvoorde en Tom Groen.

Niet verwonderlijk dat op deze qua weer mooie lenteavond met prachtige scores de sfeer opperbest was.

Op de foto de prijswinnaars: v.l.n.r.  Roel van Dalen-Mitchel Jongeling-Finn Gerrits-Frans Huiskens-Monique van Laar- Annette Hildering-Aydin Kumas-Nick van Duivenvoorde-Nicky Schaap.

Op foto 2: Aydin Kumas vertelt waarom voor hem, als winnaar van de eerste prijs in de categorie met hcp. tot 20, de kleur roze voortaan favoriet is.

vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

/
Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado…

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.