VAC-avond 5 juli 2019: Alex Been terug van weggeweest

Na een tijdje bij onze club uit beeld te zijn geweest, liet hij met een mooie prestatie blijken dat weer helemaal mee te doen. Op deze mooie VAC-avond met 40 deelnemers, bleef hij (hcp. 12,2) in de categorie tot hcp. 20 iedereen met 21 sfd.punten de baas. In de categorie 20+ was de winst voor Jan Willem Tuinman (hcp. 35) met  20 sfd.punten op basis van matching cards. Er waren nog twee deelnemers met 20 punten, die op basis van matching cards de tweede en derde prijs verdeelden. Tweede werd Martine Aland (hcp.35,7) en derde John Zoontjes (hcp. 27,6). Evenals de deelnemers die deze avond met 19 punten eindigden, Bernard Hollebrand, Marrie Wölcken, Jacqueline Hoeben, en Herman Gerrits, zullen zij volgende keer met een lagere handicap starten.

De Tweary op hole 4 was voor Roy Kullick. En de Trio op deze hole werd opgeëist door Marjolein Boots. De neary op hole 5 was voor Senna Korving en de neary op hole 8 voor Tonny Hendriks. Raymon Markus zal volgende week samen met Tine Tempelman  in de flight met headpro Rogier Kootker ervaren wat het Kado van de Pro hen kan bieden..

Er waren vijf uiltjes, die werden meegenomen door degenen, die een birdie scoorden. Dat waren op hole 3 en 4 Tom Groen, eveneens op hole 4 Roy Kullick, op hole 5 Bettina Gerrits en op hole 8 Tonny Hendriks.

De nazit en prijsuitreiking vonden plaats in een rijk met planten versierd restaurant. Dit  was te danken aan  sponsor Charles Wanst (Pretotype BV) van de wedstrijd Samson en Delilah, die op zaterdag gespeeld zou worden.


Op de foto de prijswinnaars: VAC-wedstrijd 5-7-19  v.l.n.r. Roy Kullick-Alex Been-Tonny Hendriks-Jan Willen Tuinman-Martine Aland-John Zoontjes-Marjolein Boots.

Op foto: winnaars  VAC 5-7-19  Alex Been (l) en Jan Willem Tuinman (r) zijn duidelijk ingenomen met hun prestatie. Voorzitter Aydin Kumas luistert geamuseerd.

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

/
Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado…

VAC-avond 28 juni 2019: aan mooie scores geen gebrek

/
Alweer een mooie zomeravond met 40 deelnemers, waarvan er 39…

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.