VAC uitslag 14-05-2021

Het weer: half bewolkt en goed golfweer
Aantal deelnemers: 39
Opvallende zaken: Kenn Limmen (zoon van onze hoofdsponsor René Limmen) deed voor de 1e keer mee en won direct de 1e prijs. René Limmen won zelf de 3e prijs.

De prijswinnaars zijn:

• 1e prijs overall   Kenn Limmen, 20 punten
  • 2e prijs dames   Lisa Kiewit, 20 punten
  • 2e prijs heren    Mark Kiewit, 20 punten
  • 3e prijs dames   Agnes van der Horn, 19 punten
  • 3e prijs heren    René Limmen, 19 punten

De prijzen staan a.s. vrijdagavond voor jullie klaar.

Sponsoren
Zonder onze sponsoren is het altijd erg lastig om een wedstrijd te organiseren. Wij zijn ook erg blij met onze sponsoren en deze zijn:

• Aannemersbedrijf Firma Boots
  • Aannemersbedrijf J.M. Putter
  • Bakker Hypotheken te Beverwijk
  • Bonbon Atelier N. Limmen (Hoofdsponsor)
  • Harsveld Apparatenbouw
  • MKK KUMAS Pensioenen & Verzekeringen
  • Sportwereld Heiloo

Wij zouden ook erg leuk vinden als u iets nodig heeft om dan ook aan onze sponsoren te denken. Wellicht kunnen zij ook iets voor u betekenen.

Aandachtspunten
Vriendelijk verzoek aan de deelnemers om de scores in E-Golf4U in te voeren hetzij op de computer in de hal van het clubhuis, hetzij in de E-Golf4U app op je mobiele telefoon. Gebruik dus niet de golf.nl app, want dan komen de scores niet in het wedstrijdresultaat!

Lukt het invoeren toch niet dan kun je je scores via Whatsapp doorgeven aan Aydin Kumas 06 83594070 of aan Anneke Pelt 06 51714069.
Ook gaan wij de wedstrijd Qualifying maken omdat het met nieuwe WHS erg lastig is om de handicap te bepalen. Door Qualifiying te maken gaat iedereen met de juiste handicap van start op de VAC.

Veel plezier in de komende wedstrijden.
VAC-team