VAC uitslag 21-05-2021

Het weer: windkracht 7 en regen
Aantal deelnemers: 16
Opvallende zaken: onze complimenten voor de deelnemers op deze avond. Het was zeer slecht golfweer met windkracht 7. Er waren veel afmeldingen, maar er speelden toch 16 toppers mee op deze avond. Ze werden door de VAC wel getrakteerd op een heerlijke bonbon voor aanvang van de wedstrijd.

De prijswinnaars zijn:

• 1e prijs overall John Zoontjes, 18 punten
  • 2e prijs dames Carla Tuinman, 14 punten
  • 2e prijs heren Jan Willem Tuinman, 16 punten
  • 3e prijs dames Marjolein Boots, 10 punten
  • 3e prijs heren Herman Gerrits, 14 punten

De prijzen staan a.s. vrijdagavond voor jullie klaar.