Hospitality Chain Heemskerkse Golfclub

Nieuwe Hospitality Chain voor Par 3 banen

De Heemskerkse Golfclub  werkt nauw samen met andere golfclubs. Zo nemen wij deel aan het Samenwerkingsverband Golfbanen West Nederland (SGWN). Hiermee hebben wij een hospitality chain gevormd. Leden van de ene club kunnen hierdoor volgens het introductietarief ook spelen op de andere banen. Het golfen wordt zo afwisselend en ook prettig geprijsd.

Per 1 januari 2017 hebben de SGWN clubs ook een Par 3 Chain gevormd. Hierdoor kunnen de Par 3 leden van de clubs goedkoop spelen op andere Par 3 banen. Aan deze chain doen de volgende golfclubs mee:

• Golfbaan Spaarnwoude – Velsen-Zuid
  • Golfbaan IJselweide – Gouda
  • Golfbaan De vijf Margen – Noordwijk
  • Golfclub Zeegersloot – Alphen a/d Rijn
  • Heemskerkse Golfclub – Heemskerk

Op de nieuwe NGF-pasjes van de Par 3 leden komt straks te staan: “Hospitality SGWN Par 3”. Hiermee kan men zich op de andere banen melden en van het aantrekkelijke tarief gebruik maken. Op onze website is binnenkort meer informatie over de Par 3 Chain te vinden. Wij wensen alle Par 3 leden veel golfplezier toe.

Noot: Op de pasjes van onze andere leden staat ook SGWN. Hierdoor kunnen zij zowel op de grote als op de kleine banen voor het aantrekkelijke hospitality tarief spelen.