Internet reserveren

Periode Internet Reserveren wordt verlengd

Onze Werkgroep Internet reserveren is maandag j.l. bijeen geweest. De huidige manier van internet reserveren is besproken. Omdat de werkgroep zeer tevreden is over de huidige gang van zaken en onze leden geen kritische geluiden over het internet reserveren hebben laten horen, is besloten om op de huidige voet door te gaan. In oktober wordt opnieuw balans op gemaakt.
Tijdens de vergadering zijn ook enkele aanbevelingen gedaan en kanttekeningen geplaats. Hieraan zal in de komende tijd aandacht worden besteedt.
  • Zo zijn er enkele technische systeemproblemen. Onduidelijk is b.v. waarom op bepaalde tijden niet gereserveerd kan worden. Onze manager zal hierover met Egolf4you in gesprek gaan.
  • Ook wordt een duidelijke handleiding gemist. Deze zal door onze manager op de site worden geplaatst.
  • Ook zal een legenda op de site worden gemaakt, waarin uitgelegd gaat worden wat de verschillende gekleurde vakjes (rood, groen, grijs, oranje, e.d.) precies betekenen.
  • Na een wedstrijd wordt een buffertijd aangegeven. Deze tijd kan niet gereserveerd worden. Wel kan er door inlopers via de receptie gespeeld worden.
  • Soms is er een buffer voor een wedstrijd opgenomen. Vaak kan er dan géén 18 holes gelopen worden en die kan je dan ook niet reserveren. Wel kan er 9 holes gespeeld worden. Dat wordt duidelijk als er voor 9 holes een starttijd wordt aangevraagd.
  • Greenfeespelers maken tot dusverre nog maar weinig gebruik van internet reserveren. Uitgezocht gaat worden of de huidige spelregels (leden mogen 14 dagen van tevoren reserveren en greenfeespelers maar één week) ertoe leidt dat er voor greenfeespelers bijna geen reserveringsmogelijkheden meer zijn, omdat alles al is volgeboekt door onze leden.
  • Het beeld ontstaat dat er door het internet reserveren meer spreiding van startijden plaatsvindt. Door dat leden vanaf 12.30 uur kunnen reserveren, komt men niet meer ‘s morgens naar de baan, maar gaat men gericht (door de gereserveerde starttijd) begin van de middag naar de baan om te spelen.
  • geconcludeerd is dat het systeem van internet reserveren  niet tot meer Now Shows leidt .
Mocht dit bericht aanleiding geven tot reacties, dan zien wij die graag via de website tegemoet.
Werkgroep Internet Reserveren