Zaterdag 30 september SGNL-Cup op de Heemskerkse Golfclub

A.s. zaterdagmiddag wordt de SGNL-Cup op de Heemskerkse Golfclub gespeeld. De jaarlijkse wedstrijd van het Samenwerkingsverband Golfclubs Nederland. De SGNL is één van de samenwerkingsverbanden waarmee de Heemskerkse hospitality-afspraken heeft gemaakt.
Tijdens de wedstrijd strijden de teams van de verschillende clubs om de Cup. Team Heemskerk bestaat uit de drie best geklasseerde dames en de drie best geklasseerde heren uit het klassement Golfer- en Golfster van het jaar. Dat zijn bij de dames: Willy Tolhuijsen, Patricia Hogerheide en Mieke Twisk. Een bij de heren: Alphons Beentjes, Tom Groen en Ado Hartenhof.
De wedstrijd begint om 12.00 uur en is een alltee start. Na twee derde en een tweede plaats, zijn wij reuze benieuwd hoe ons team het er dit jaar vanaf brengt.
De SGNL bestaat uit de volgende 16 clubs: Bleyenbeek, Welderen, De Hoge Dijk, Lelystad, Martensplek, Sluispolder, Wilnis, Leeuwarden, De Kroonprins Vianen, de Efteling, Amelisweerd, Brunsummerheide, Delftland, Veendam, Edda Huzid en de Heemskerkse.

Klik hier voor meer informatie over onze Hospitality Chain

Hospitality Chain Heemskerkse Golfclub