De nieuwe PAR is uit: Het lustrumfeest. Hoogtepunt van het jaar. Lees hem hier online

klik op de afbeelding om hem te openen

Bijgaand alweer de 4e PAR van dit jaar met een terugblik op het lustrumfeest en een special over onze vrijwilligers. Lees hem dus snel.

Op verzoek de PAR in een ander leesformaat, namelijk als pdf

Klik op het plaatje om hem te openen, laat ons in de reactie’s hieronder weten of deze makkelijker leest op de computer, of tablet.

Er is nu 1 pagina tegelijk zichtbaar, door naar onderen te scrollen kunnen alle pagina’s worden gelezen.

De pdf kan eventueel ook worden gedownload , hiermee kan de PAR ook op de eigen computer of tablet worden gedownload

en eventueel in een eigen reader worden bekeken.

Veel leesplezier!

De Redactie

Klik hierom hem te openen

1. Rob Simoons
    Rob Simoons zegt:

Wat een mooie PAR. De gezelligheid en enthousiasme van onze club straat eraf. Groot compliment voor de redactie die dit weer voor elkaar gekregen heeft. Deze uitvoering van de PAR is door ons goed te lezen. Maar je moet er wel voor waken fat het niet alleen vluchtig “plaatjes kijken” wordt. Er gaat m.i. Echter niets boven een echte PAR. Een papieren. Een PAR die je weg kan leggen en weer terug kan pakken. M.i. Past die ook beter bij het karakter van onze club. Wij hebben immers overwegend oudere leden, waarvan er velen niet zo handig Ijn in de digitale wereld. Misschien een idee om toch nog eens een opiniepeiling onder onze leden te houden middels een enquete of een forum. Een instrument dat wij, nu wij ledenpagina’s hebben, daarvoor goed zouden kunnen gebruiken.
    PS:
    Erg leuk om te lezen dat zoveel vrijwilligers onze club een warm hart toedragen. Laat dat een uitnodiging voor anderen zijn.

Beantwoorden
  2. Rob Simoons
    Rob Simoons zegt:

Wat een mooie PAR en wat een gezellige club. De gezelligheid straalt er vanaf. Geweldig hoe al onze vrijwilligers steeds weer hun beste beentje voor zetten om van de Heemskerkse sn de PAR een feestje te maken. Complimenten. De PAR is zo heel goed leesbaar, maar er gaat natuurlijk niets boven een echte, papieren PAR. Die past m.i. ook beter bij onze club met de grote groep oudere leden. Misschien een idee om die vraag toch nog eens aan de leden middels een forum of onderzoekje voor te leggen.

Beantwoorden