A8-A9

A8-A9 Heemskerkse Golfclub solidair met Broekpolder

Net zoals de bewoners van Broekpolder, maken ook wij als golfclub ons  zorgen over de mogelijke aanleg van de Golfbaanvariant. Niet alleen wordt het Natuurgebied de Noorderbuitendijken ernstig aangetast, maar ook de Stelling van Amsterdam en het woon- en leefklimaat van de wijk Broekpolder. Vooral de aansluiting op de A9 ter hoogte van de wijk zal veel overlast aan de bewoners geven door geluidsoverlast, stankoverlast en fijnstof. Dit zal ook erg hinderlijk zijn voor de basisschool die vlak achter de geluidswal ligt.

Uit solidariteit met de bewoners van Broekpolder hebben wij een spandoek opgehangen op ons werkhek van de Par 3 Baan. Wij hopen dat hiermee duidelijk wordt dat de Golfbaanvariant géén goede oplossing is voor de verbindingsweg A8-A9.

Heel Broekpolder COPD? Wij zeggen nee!! # A8-A9