Maatregelen in verband met het Coronavirus- alle clubactiviteiten gaan niet door

Maatregelen in verband met het Coronavirus

De Heemskerkse Golfclub handelt volgens het advies van de NGF om te handelen volgens het principe ‘better safe than sorry’.

Bijeenkomsten en vergaderingen:

Alle tot 31 maart geplande bijeenkomsten en vergaderingen op de Heemskerkse Golfclub worden afgelast. Dat betekent dus ook dat de Certificaathoudersvergadering en Algemene Ledenvergadering van 26 maart as niet door zullen gaan, deze zullen indien mogelijk naar eind april worden verschoven.

Wedstrijden:
Het bestuur van de Heemskerkse Golfclub heeft besloten om tot nader order alle wedstrijden van de Heemskerkse Golfclub inclusief inloopwedstrijden, zoals winterinloop, heren- en damesochtend, golf & bridge af te gelasten.

Golfbaan & Clubhuis:
Zolang de situatie in Nederland dit toelaat zullen de golfbaan en het clubhuis gewoon geopend zijn.
Greenfeespelers blijven welkom. Ook alle golflessen gaan voorlopig gewoon door.

Heeft u verkoudheidsklachten of verhoging/koorts of bent u in het gebied geweest waar het coronavirus heerst, blijf dan thuis!

Online reserveren:
Op korte termijn, maar op zijn vroegst maandag, zullen alle tijden tussen 9.00 en 17.00 uur worden opengezet voor internet reserveren. Dit om onze receptiemedewerkers zoveel mogelijk te beschermen tegen het virus. Uiteraard kunt u ook nog wel bij de receptie een starttijd verkrijgen, maar onze receptiemedewerker staat u graag te woord van achter glas.

Competitie:
Voor wat betreft de NGF competitie volgen wij de richtlijnen van de NGF, die later deze maand bekend worden gemaakt.
U kunt de informatie over de richtlijnen van de NGF aangaande het coronavirus teruglezen op: www.ngf.nl/corona

Maatregelen:
Volg op de golfclub ook de belangrijkste maatregelen van het RIVM en NGF om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

• Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze meteen weg
  • Schud geen handen voor en na een ronde en vermijdt begroetingszoenen
  • Gebruik uw eigen waterfles

Bovenstaande maatregelen gelden vooralsnog tot en met 31 maart. Rond deze datum zullen de maatregelen opnieuw worden bezien.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Het bestuur van de Heemskerkse Golfclub