Nieuw bestuur

Een nieuw, jong en fris bestuur aan het bewind

Tijdens de ALV werden drie nieuwe bestuursleden benoemd. Liesbeth Steen (48 jaar – 3 jaar lid) wordt onze nieuwe secretaris, Simon van de Vlekkert (53 jaar- 2 jaar lid ) onze nieuwe penningmeester en Ron Toekook (49 jaar – 3 jaar lid), het bestuurslid voor marketing communicatie, sponsoring, e.a. Samen met Trudy Zonneveld (bestuurslid – 59 jaar en 10 jaar lid), Jan van Rijn (baancommissaris- 71 jaar – 15 jaar lid) en Rob Simoons (voorzitter –wnd – 68 jaar – 17 jaar lid) zullen zij het nieuwe bestuur gaan vormen. De eerste indruk is dat het een jong, enthousiast en fris  bestuur wordt, waarin veel nieuwe ideeën aan de orde zullen komen. Het lijkt een goede mix te zijn van leden die nog maar net lid zijn en leden die al wat langer lid zijn van de Heemskerkse Golfclub. Een bestuur dat rekent op uw steun en medewerking.

• Rob Simoons
      Rob Simoons zegt:

Beste Simon,

Zij zijn van harte welkom. Wij zoeken nog een voorzitter, want het bestuur is nog niet compleet. Dus als een dertiger of jij iets voor de club wil betekenen. Dan zal zij of hij met open armen ontvangen worden. Dus kom maar op. De Heemskerkse is een club voor iedereen. Dus ook voor dertigers. Rob Simoons – wnd voorzitter.

Beantwoorden