Internet reserveren

Datum: 18-08-2015

Vanaf nu is het mogelijk om uw starttijd via internet te reserveren.

• Op de 18 holes baan kunt u op alle dagen van de week (dus ook weekend) van 9.00 tot 14.00 uur de hele en halve uren reserveren, vanaf 14.00 uur zijn alle tijden beschikbaar voor leden. Uiteraard behoudens teesluitingen.
    • Op de par 3 baan kunnen alle tijden gereserveerd worden zowel door gasten als door leden, met dien verstande dat net als op de 18 holes baan leden 2 weken van te voren kunnen reserveren en gasten één week.

Op de 18 holes baan kunt u één openstaande reservering hebben, op de Par 3 baan mag u drie openstaande reserveringen hebben. Als het aantal openstaande reserveringen is bereikt, krijgt u de melding dat er geen teetijden beschikbaar zijn.

Klik hier voor een handleiding hoe u te werk moet gaan om een reservering te maken.

Klik hier om een reservering te maken.

Mocht het niet lukken om via deze link te reserveren kunt ook deze link proberen (er wordt nog aan gewerkt!):  http://heemskerkse.teetime.e-golf4u.nl/app/booking/teetime

Let op (1): een gemaakte reservering via internet kunt tot 48 uur van tevoren via de website annuleren. Binnen de 48 uur kunt u alleen telefonisch annuleren.

Let op (2): de te boeken starttijd ligt minimaal twee uur na de tijd van het boeken, dus u kunt om 15.00 uur pas een tijd boeken voor 17.00 uur of later.

En vergeet vooral niet u te melden bij de receptie voordat u gaat spelen !

De komende drie maanden zal een testperiode zijn. Na deze drie maanden wordt het systeem geëvalueerd en wellicht aangepast.