Volstrekt onjuiste berichtgeving Dagblad Kennemerland

Vandaag verscheen onderstaand artikel in Dagblad Kennemerland. Het bestuur van de Heemskerkse Golfclub laat weten dat de berichtgeving volkomen onjuist is. De Heemskerkse Golfclub heeft GEEN persbericht uitgestuurd en er is geen contact geweest met onze medewerker Jan den Duijn cq, hij heeft geen enkele uitlating gedaan en/of contact met de redactie gehad.

Niet alleen brengt dit bericht schade aan de Heemskerkse Golfclub maar ook aan de in het artikel genoemde personen.

Op basis daarvan zullen wij tot op de bodem uitzoeken waar deze informatie vandaan komt en rectificatie eisen en de verantwoordelijke personen hierover aanspreken.

Rens Koole,
Voorzitter Bestuur Heemskerkse Golfclub

1. King
    King zegt:

De Heemskerkse organiseert jammer genoeg niet meer mee. Golfschool dwarsboomt niet, sterker nog die wilde het heel graag samen oppakken met de Jeugdcommissie. Maar helaas nooit de kans gekregen. Dat iemand namens de club/leden bewust de krant een bericht stuurt met negatief nieuws, puur om onze Club te schaden, daar heb ik geen woorden voor ! Diep triest.

Beantwoorden