Zonnige en geslaagde commissiedag

Zondag 14 oktober werden de commissieleden bedankt voor al het werk wat zij voor de club verrichten. Het welkom bestond uit een kopje koffie/thee en een lekkernij. Jan den Duijn informeerde de wedstrijddeelnemers over de wedstrijdvorm en de bijzonderheden waarna we om half drie de ‘wei’ in mochten. De wedstrijd bestond deze keer uit 9 holes,over de eerste of tweede negen. Later bleek dat 9 i.p.v. 18 holes prima beviel. Voor enkele niet-golfende partners verzorgde Bob ter Punt een aangename clinic.

De omstandigheden waren, in tegenstelling tot eerdere jaren, prima. Een pittig windje maakte het wel uitdagend en het gegeven dat de heren van de blauwe tees speelden was verrassend.

Na de wedstrijd was het goed toeven op het overvolle terras en terwijl de dorst gelest werd was Aad Verduin druk bezig met het berekenen van de uitslag. Voor het diner aanving kwam, na veel gereken, Aad met de uitslag. Samen met Trudy Zonneveld verzorgde Aad de prijsuitreiking en kreeg elke prijswinnaar een heerlijke fles wijn. Tot slot werd de enige echte winnaar van de Commissiecup bekend gemaakt. Hij was hem een jaar kwijt geweest maar na 2015 en 2016 mocht Henk Wanst ook dit jaar de gouden cup in ontvangst nemen.

Trudy dankte in haar slotwoord uitvoerig de inzet van de het enorme corps van vrijwilligers. De Commissiedag is slechts één uiting van dank maar onze dank voor al het werk is veel groter dan deze ene dag weergeeft. Het vrijwilligerswerk is niet altijd even makkelijk maar ondanks dat zien dat het merendeel een flink aantal dienstjaren heeft en zelfs ook meerdere commissies be’mand’. Als je met zovelen samenwerkt of samen moet werken kan communicatie soms een ruis op de lijn veroorzaken. Trudy gaf aan dat we gezamenlijk er alles aan moet doen om deze ruis te voorkomen. Communiceren is dus het toverwoord. Wij als bestuur zullen er alles aan doen om, daar waar mogelijk, de communicatie te verbeteren opdat we samen weer een geweldig jaar tegemoet gaan.

Ruim 80 aanwezigen genoten daarna van een heerlijk ruim dinerbuffet, verzorgd door de 19e.

Klik hier voor alle foto’s van deze dag.

Terrasstoelen voldoen niet aan de eisen

Tijdens de ALV van afgelopen donderdag ging bestuurslid…

ALV op WOENSDAG 27 maart !!!

/
In  tegenstelling tot de traditie vinden de certificaathouders…

Certificaathoudersvergadering en Algemene Ledenvergadering woensdag 27 maart 2019

/
Het bestuur van de Stichting Exploitatie Golfbaan IJmond…

Bestuur is op zoek naar een Bestuurslid

/
Het bestuur is nog steeds op zoek naar een bestuurslid. Voor…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.