Vanaf zaterdag 2 januari alleen draagtassen toegestaan

Vanwege de enorme regenval van de afgelopen weken zijn de banen erg nat en kwetsbaar. Daarom kunnen we vanaf zaterdag 2 januari, mits de banen open zijn, alleen met draagtassen de baan in. Helaas tot nader bericht niet met trolleys en handicarts. Dit geldt voor zowel de grote baan als de Par 3. We doen dit om de banen zo snel mogelijk te kunnen openen voor iedereen.

De banen worden iedere dag gekeurd en zodra het wel weer mogelijk is om trolleys en/of handicarts te gebruiken, zullen we een update sturen. Dagelijks wordt dit ook aangepast in de baanstatus.

We hopen in ieder geval dat we de banen snel weer kunnen openen.
Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Namens de baancommissie en het management

1 antwoord
  1. Schoonakker
    Schoonakker zegt:

Nieuwe baancommissaris nieuwe standpunten!! In het verleden zijn in de baan aanpassingen gedaan zodat in de toekomst altijd met een trolley gelopen kon worden als de baan open is. Als niet met een trolley gelopen kon worden zou de baan gesloten worden. Door dit besluit worden leden met rugklachten en ouderen die niet zonder trolley kunnen spelen het dupe. Harrie Schoonakker

Beantwoorden