Verslag eerste editie Fairway Golftravel Par 3 Inloopcompetitie 2021

Een overweldigende opkomst van de eerste Fairway Golftravel Par 3 Inloopcompetitie van 12 april 2021!

De weergoden waren ons gunstig gezind. De inloop begon om half vijf en het bleef droog met een schraal zonnetje. Wel koud. Maar we mochten 60 deelnemers verwelkomen! Een uitzonderlijk hoog aantal, waar we erg blij mee waren.

De Par 3 commissie had zijn best gedaan om het een ieder naar de zin te maken. Alle inlopers waren enthousiast over de geboden hulp en de assistentie bij het invullen van de kaarten. En naast vele bekende inlopers mocht de commissie zich verheugen in het begroeten meerdere startende Par 3 leden. Super!

In de startershut van Hole 1 werd, gesponsord door Bakker Klees te Beverwijk, een versnapering aangeboden. De Marshall Mieke verraste de spelers hiernaast met kaas en worst.

Over het algemeen werd er aardig gescoord, maar we gaan de komende tijd voor betere scores. Toch hebben een aantal deelnemers meer dan 18 Stableford punten gescoord!

De uitslag van de eerste inloop is als volgt:

• 1 P3TH 1 V 53.9 Monique Theunissen 22
  • 2 G2357 M 35.0 Lexie Burgmeijer 21
  • 3 P3KO 2 V 46.5 Marian Koot-Wooning 21
  • 4 P3DU 6 M 42.9 Peter Dudink 20
  • 5 P3BU 2 M 23.4 John Burgmeijer 19

De prijzen kunnen volgende week worden afgehaald bij de wedstrijdleiding

• De eerste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote Baan gesponsord door de Heemskerkse
  • De nummer twee krijgt een paraplu gesponsord door Alfen
  • En de nummer drie krijgt een balletje gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive)

Er zijn een groot aantal birdies geslagen. Deze worden gesponsord door Seal Quest (Jan Goedhart):

• John Burgmeijer P3 Ah1,P3 Ah5
  • Marc de Winter P3 Ah1
  • Ronica Neefkes-Visser P3 Ah9
  • Nico de Croock P3 Ah5
  • Bart Willem Hofman P3 Ah2
  • Marc Aarts P3 Ah

Ook deze prijzen kunnen de volgende keer bij de wedstijdleiding worden opgehaald.

Voor de overall winnaar is een mooie reis te winnen naar Hotel du Golf Barrière Deauville in de gelijknamige Normandische kustplaats. Het gaat om 2 overnachtingen voor 2 personen in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt + 2 greenfees p.p. op de baan bij het hotel. Deze is beschikbaar gesteld door Fairway Golftravel.

Indien de inschrijving vol is neem contact op met de wedstrijdleiding. Vaak kunnen we u toch alsnog een plekje geven.

Graag tot de volgende editie!