Verslag Make-A-Wish wedstrijd

Op zondag 6 september was het dan zover. De Make-A-Wish wedstrijd, waarbij we met zijn allen geld hebben ingezameld om de allerliefste wensen te vervullen van kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. En wat hebben we een mooi bedrag opgehaald!
In totaal is er op zondag 6 september maar liefst € 1.250,- opgehaald, waarbij ook onze jeugd keihard zijn best heeft gedaan om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Maar er is niet alleen geld ingezameld, er is ook een wedstrijd gespeeld.
Onze jongste golftalenten deden mee aan de 3-holes par 3 wedstrijd. Pepijn, Roan en Finn lieten het beste van hun spel zien en de beste score viel op hole 3. In 4 slagen! Alle drie toppers met een grote golf toekomst voor zich.

De jongste jeugd speelde op hoog niveau!

Aan de 9-holes par 3 wedstrijd deden maar liefst 23 golfers mee. O.a. jeugdspelers Xam, Sergio, Gijs, Chiara, Tim en Noah (die ook nog eens jarig was) speelden ook mee met de wedstrijd. De eerste plaats was uiteindelijk voor Martina Dudink. De tweede en derde plaats waren voor Siets Klees en Noah de Nijs.

Martina Dudink winnaar van de 9-holes par3 wedstrijd

De 18-holes wedstrijd was ook een groot succes met 55 deelnemers. O.a. Yente, Mica, Mark, Cedric en Ashwin speelden niet alleen mee, maar deden ook mee om de prijzen. Yente Blaauw werd uiteindelijk winnaar van de wedstrijd met 40 punten. De tweede en derde plaats waren voor Mark Boots en Tom Groen.

Yente Blaauw winnaar van de 18 holes wedstrijd

Wij willen de wedstrijdorganisatie Jessica, Robin & Bob, alle sponsoren en natuurlijk de jeugd enorm bedanken voor de inzet en het mooie bedrag dat is opgehaald voor Make-A-Wish Nederland.

In Memoriam Aad Verduin

/
Afgelopen zondag 25 oktober 2020 bereikte ons het trieste bericht…

Starten op hole 10 !

/
De buitenlus (1-9) is vanwege de regen zeer drassig en dus…

Lid Aad Verduin overleden

/
Met veel verdriet hoorden wij dat ons lid Aad Verduin op zondag…

Oud-lid Jan Dekker overleden

/
Tot ons verdriet hoorden wij dat ons oud-lid Jan Dekker op woensdag…

Vriendenloterij/ Bingo trekt 850.000 bezoekers; U speelt toch wel mee voor de Heemskerkse?

/
De eerste aflevering van het nieuwe SBS6-programma BINGO!…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.