Verslag midzomer wedstrijd damesochtend

Wat een feest, wat een feest!
In anderhalf jaar was er geen wedstrijd meer geweest.
Leuk zo’n wedstrijd midden in het seizoen
En ook op deze midzomerdag prachtig te doen!

De dames commissie had voor ons 2 wedstrijden gepland op de eerste 9 holes, de hoge handicappers (buitenring) en de tweede 9 holes (de binnenring) voor de lage handicappers.
Ook op de Par 3 waren prijzen te verdienen. De eerste par 3 de neary en de tweede par 3 de tweary.
Helaas werden die op hole 4 en 8 niet gemaakt, tot verbazing van de wedstrijdleiding.

Maar op hole 13 was de winnaar van de neary voor Inge Klaassen. En op hole 16 was de tweary voor: Marijke de Groot.
Ze kregen allebei 2 balletjes.

De bloemen voor deze FBBB waren voor de winnaars van de eerste 9 holes:
Het team: Anja Hijnen en Hella Kommers met 22 stableford punten.

De bloemen voor deze FBBB waren voor de winnaars van de tweede 9 holes:
Het team: Edith van Rossum en Marguérite van Veen met 24 stableford punten.

Na afloop van de wedstrijd werden we verrast met een drankje, een lekker soepje en heerlijke snacks. Prima verzorgd nog door grand café de 19e!!!
Het was weer als vanouds, gezellig en eindelijk weer napraten. Want dat hadden we toch wel gemist.

Met veel dank voor de organisatie van de wedstrijdleiding van deze eerste wedstrijd van het seizoen.
We hopen op een grote opkomst voor de volgende wedstrijd: de vriendinnendag op 10 augustus.

Graag tot dan!

Namens de dames commissie