Verslag nieuwe leden wedstrijd 4 september

Tweede Nieuwe Ledenwedstrijd 4 september verspeeld onder ideale omstandigheden

Op zaterdag 4 september werd voor de tweede keer dit seizoen een wedstrijd voor nieuwe leden georganiseerd. Een uitgelezen kans onze club, de (18 holes) baan en elkaar beter te leren kennen. Daar maakten in totaal 40 deelnemers gebruik van. Ze konden daardoor de Formule 1 kwalificatie niet zien, maar kregen daar een prachtige golfmiddag voor terug met ideale weersomstandigheden.

Na een presentatie van clubmanager Sil en een rondje koffie werd gestart vanaf de rode tee op hole 1 en hole 10 voor een wedstrijd over 9 holes. Om de hoogste handicappers wat golfkneepjes te leren, werden vier flights begeleid door 4 ervaren clubleden. Ellen, Annelies, Frans en John, super bedankt daarvoor!

Het enthousiasme van de deelnemers was weer groot en er werd verdienstelijk gespeeld. Knap omdat het voor sommigen een eerste kennismaking met de grote baan was. Het invoeren van de scores in het centrale systeem na afloop lukte weliswaar niet, maar dat drukte de pret van de napraat, borrel en de bitterballen niet. De winnaars zijn op de ouderwetse manier op basis van de kaarten bepaald. Al met al een heel geslaagde middag!

Dames

• 1e prijs: Ronica Neefkes-Visser – 24 punten
  • 2e prijs: Lisa Kiewit – 19 punten
  • 3e prijs: Margot Kick – 16 punten

Heren

• 1e prijs: Michael van Daalen – 24 punten
  • 2e prijs: Nico de Boer – 21 punten
  • 3e prijs: Hans-Peter Roskam – 19 punten

Neary Hole 8: Ronica Neefkes-Visser

Neary Hole 13: Adri Grommé

Gratis Golfles Dames: Elisabetta Dell’Orto

Gratis Golfles Heren: Fred Bueno Bibaz

In het voorjaar van 2022 zullen we weer een nieuwe editie organiseren voor al onze nieuwe leden. Graag tot dan!

Namens de WECO en het management