Verslag nieuwe ledenwedstrijd 29 mei

Grote belangstelling nieuwe ledenwedstrijd op 29 mei

Eindelijk een wedstrijd met goed golfweer. Dat was toch wel enige tijd geleden……De nieuwe leden hadden dit geluk tijdens de Nieuwe Ledenwedstrijd die werd gespeeld op zaterdag 29 mei.

Vanwege corona kon de 2020 versie van deze wedstrijd niet doorgaan, maar daardoor kende de 2021 editie een wel heel grote belangstelling. Uiteindelijk hebben maar liefst 54 nieuwe leden deelgenomen aan deze wedstrijd, die traditiegetrouw wordt gespeeld op de eerste 9 holes van de lange baan, de Polderlus. Deelname stond ook open voor Par 3 leden, en voor sommigen was het daarom een eerste kennismaking met de lange baan.

Door het grote aantal deelnemers was er simpelweg geen ruimte om ervaren clubleden met iedere flight te laten meelopen. Dat hebben we opgelost door de laagste handicapper te benoemen tot flight-captain die toezag op doorlopen, tellen van scores etc. En omdat Jetty & Alphons zo vriendelijk waren vanuit een buggy toezicht te houden in de baan, is alles uiteindelijk goed verlopen. Vanaf deze plek nogmaals excuses voor de twee matchplayers die direct achter de wedstrijd aan startten. Zij hebben elkaar wel erg goed leren kennen denken we!

Het enthousiasme van de deelnemers was hartverwarmend. En hopelijk heeft deze wedstrijd dat enthousiasme voor zowel de golfsport als onze vereniging verder vergroot. Na het gebruikelijke gedoe met het bijhouden van scores, ontbrekende handtekeningen en het al dan niet kunnen invullen van scores in E-golf4U is uiteindelijk toch duidelijk geworden wie de prijswinnaars zijn. En omdat de handicaps van de deelnemers varieerde van 11 tot 54 zie je puntenaantallen (bij de heren) waar velen ons alleen nog maar van kunnen dromen. We hopen daarom dat de winnaars serieus werk gaan maken van het verlagen van hun handicap!

De WECO

Dames

• 1e prijs: Erna Pikker-Peeks – 18 punten
  • 2e prijs: Marijke van Sluis – 16 punten
  • 3e prijs: Ronica Neefkes-Visser- 16 punten

Heren

• 1e prijs: Ron Galestien – 22 punten
  • 2e prijs: Jeffrey van Reijen – 21 punten
  • 3e prijs: Ruud Rolink – 20 punten

Gratis Golfles Dames: Loes Neeft
Gratis Golfles Heren: Frits van der Meij

1 antwoord
  1. Simon Zonneveld
    Simon Zonneveld zegt:

Een heel mooie dag voor alle nieuwe leden , vooral de par 3 leden die nu de kans krijgen om op de grote baan te spelen . Het is een genot om te zien hoe al deze nieuwe leden genieten.
    En als ze dan ook nog een prijsje winnen of gewoon lekker gespeeld hebben ,is de eerste stap naar een volledig lidmaatschap voor de 18 holes baan al gezet.

Beantwoorden