Verslag Vlaggenwedstrijd 27 april

Koningsdag Vlaggen Wedstrijd op 27 april

Met dank aan sponsor Sportwereld Heiloo

De Vlaggen wedstrijd was echt de wedstrijd van onze Aad Verduin, zij regelde altijd alles in haar eentje. Aad had alleen hulp nodig voor hand-en-spandiensten.  Nu moesten we het stellen zonder de kennis en kunde van Aad.

Dit jaar heeft Renee Wanst de kar mogen trekken. Gelukkig kreeg Renee hulp aangeboden van Carel Verduin. Samen hebben deze twee de wedstrijd in de steigers gezet. Super!

Hulp kregen ze ook zomaar van Carin Hofman, die de rol van bottelier op zich nam op hole 10.  Er werd een heerlijke ORANJE BITTER aangeboden namens de Weco.

Het aantal deelnemers was 80, het weer liet niets te wensen over.  Alle deelnemers hadden er zin in.
De eerste vlag werd teruggevonden op hole 15, maar de meeste deelnemers moesten hun vlag inleveren op hole 17 of 18.  Er waren er zelfs die hun vlaggetje konden inleveren met slagen over in het clubhuis.

Deze vlaggen wedstrijd was zeer geslaagd, uiteraard wordt de SPONSOR Sportwereld Heiloo weer bedankt.

De winnaars die hun prijs nog niet in ontvangst hebben genomen, kunnen deze afhalen bij de receptie.

De uitslag:

Dames   Heren