Vlaggetjeswedstrijd op Koningsdag

27 april 2019 de dag voor onze jaarlijkse Vlaggenwedstrijd.

Met als winnares PHIA KOREL

Ook in 2019 werd deze jaarlijkse wedstrijd gesponsord door SPORTWERELD HEILOO.

Toen de wedstrijdleiders opstonden regende het nog fors maar gelukkig hield het op de weg nar de golfbaan op met ( hard ) regenen en viel het per saldo best allemaal mee.

De wedstrijd ging om 10.00 uur dan ook droog van start met wel een forse wind die af en toe aantrok als een regenbui de golfbaan passeerde.

Het viel dan ook allemaal nog wel mee en hebben de deelnemers zich best geamuseerd hoewel afslaan van de oranje tee voor de nodige toch wel wat problemen gaf.

Phia Korrel

Uiteindelijk wisten 2 deelnemers hun vlaggetje het clubhuis binnen te brengen en dat waren Phia Korel en Tom v d Zon.

Met 4 slagen over werd Phia Korel hcp 34,5 eerste en Tom v d Zon had 2 slagen over en eindigde daarmee op de 2e plaats.

Cor Cornelissen moest afscheid nemen van zijn vlaggetje op hole 18 en wel 170 cm van de pin en werd hiermee 3e. Carel Verduin wist zijn vlaggetje ook te brengen tot hole 18 maar eindigde op 695 cm van de pin en werd daarmee 4e.

Er stond een neary op alle par 3 holes en die werden geslagen door Carol Alblas, Marie Jose Bovenlander 2 x en Robin Kooijman,

Het eerste vlaggetje kwamen wij tegen op hole 14 . Die had van één van de wedstrijdleiders kunnen zijn die op hole 3 negen slagen nodig had maar dat was niet zo.

Ondanks de af en toe harde wind en een regenbui toch weer een geslaagde dag.

Alle winnaars en winnaressen van harte gefeliciteerd en dank aan de sponsor Sportwereld Heiloo

De wedstrijdleiders.

Klik hier voor de foto’s